Трагедия се е разиграла в дома на 81-годишния холивудски актьор Рон

...
Трагедия се е разиграла в дома на 81-годишния холивудски актьор Рон
Коментари Харесай

Синът на холивудска звезда уби с нож майка си и загина в престрелка с полицията

Трагедия се е разиграла в дома на 81-годишния холивудски артист Рон Ели, който е прочут с ролята си на Тарзан в едноименния американски сериал.

``
реклама

Полицията е получила позвъняване по отношение на случай на домашно принуждение от къща в Санта Барбара, щата Калифорния. Пристигналите чиновници на реда разкрили в къщата тялото на закланата 62-годишна брачна половинка на артиста Валери Ландин, оповестява " Си Ен Ен ".

От полицията са декларирали, че Ели е обвинил в убийството един от синовете си, 30-годишният Камерън. Отбелязва се, че при опит за задържане обвиненият е оказал опозиция и е погубен по време на престрелка.


 

На фотографията: Камерън, първият отляво, до него татко му Рон Елис;втората от дясно на ляво е умрялата Валери Ландин. Останалите на фотографията са двете сестри на Камерън и доведеният му брат.

Според информацията, първичното позвъняване в полицията е било на Камерън, който е съобщил, че татко му е нападнал майка му.



Инцидентът е станал късно вечерта на 15 октомври.
 


Камерън

Рон Ели играе Тарзан в едноименния сериал, който излиза от 1966 до 1968 година. Актьорът взе участие и във филми като " Остров на фантазията ", " Жената-чудо ", " Док Савидж: Човек от бронз " и други.



Валери Ландин е някогашна „ Мис Флорида “. В 35-годишния брак с Рон Ели тя ражда три деца: дъщерите Кирстен и Кейтланд, както и синът им Камерън.

Превод и редакция: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР